Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Digital Marketing Practitioner απευθύνεται τόσο σε επιχειρηματίες, στελέχη, επαγγελματίες που ασχολούνται με το σχεδιασμό, την εφαρμογή και τη μέτρηση στρατηγικών digital marketing όσο και σε όσους θέλουν να μπουν στη συγκεκριμένη αγορά, η οποία παρουσιάζει μεγάλη δυναμική στην αναζήτηση εκπαιδευμένων στελεχών.

ΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • 24 ενότητες | 30 εισηγητές | 2ήμερο Digicamp 
  • 90 ώρες διδασκαλίας σε αίθουσα, από έμπειρους επαγγελματίες στο χώρο του digital marketing, με συνδυασμό θεωρίας και πρακτικής εξάσκησης σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες υπολογιστών
  • 25 ώρες eLearning, με εισηγητές που έχουν αναγνωριστεί παγκοσμίως ως αυθεντίες
  • 2ήμερο Digicamp, που δίνει τη δυνατότητα ολοκλήρωσης της εξειδίκευσης και πολύπλευρης γνώσης, μέσα από πρακτική εξάσκηση διαμορφώνοντας Digital Marketing Στρατηγικές για πραγματικά case studies, δικτύωση και διασκέδαση. Μέσα σε μια 2ήμερη παραμονή (με πλήρη διατροφή και διαμονή στο πολυτελές Domotel Kastri και συμμετοχή σε events) εφαρμόζονται στην πράξη τα εργαλεία και οι τεχνικές digital marketing που έχουν διδαχθεί στην αίθουσα και στο eLearning
  • Ενότητες: Digital Marketing Strategy, Digital Publishing, eMail Marketing, SEO, Mobile Marketing, Social Media, Content Marketing, Web Analytics, Affiliate Marketing και πολλές άλλες ενότητες που μπορείτε να δείτε εδώ.

Θέλεις να συμμετάσχεις στο νέο κύκλο του Digital Marketing Practitioner που ξεκινά στις 13 Μαρτίου;

Κράτησε  τη θέση σου άμεσα, με έκπτωση 25%  και επωφελήσου της μοναδικής προσφοράς στο πλαίσιο της Εβδομάδας Ηλεκτρονικού Εμπορίου.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και την εγγραφή σας μπορείτε να δείτε εδώ.

Οι κ.κ. Κυριακή Παππά – τηλ. 2103739126 – KPappa@excelixi.org και Γιώργος Χάρμπας – τηλ. 2106291409 – gcharmpas@excelixi.org θα είναι στη διάθεσή σας.