Ανακάλυψε εδώ ειδικές παροχές & υπηρεσίες αποκλειστικά για eShops στα πλαίσια της Εβδομάδας Ηλεκτρονικού Εμπορίου!

Δωρεάν Συνδρομη για ένα μήνα στην Gaming Brotherhood, μια online πλατφόρμα, όπου οι έμποροι μπορούν να δημιουργούν αυτόματα περιεχόμενο για τα κανάλια μάρκετινγκ. Ειδικότερα, μέσω των υπηρεσιών της πλατφόρμας GB, οι χρήστες μπορούν να μετατρέψουν τα προϊόντα τους σε βίντεο με τρία απλά βήματα.

Ενισχύστε το eshop σας με όλα τα οφέλη της Αυτοματοποιημένης Τραπεζικής Κατάθεσης PayByBank σε προνομιακή τιμολόγηση 0,60€ ανά συναλλαγή μόνο για την γιορτή του Ηλεκτρονικού Εμπορίου!
Η προσφορά ισχύει για όσα eshops εγγραφούν στην υπηρεσία μέχρι και τις 10/4 και η συγκεκριμένη προνομιακή τιμολόγηση έχει ισχύ μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2020. Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία του eshop σας στην φόρμα επικοινωνίας σημειώνοντας στο μήνυμα που στέλνετε τον κωδικό «GRECA20»

 

20% έκπτωση σε όλα τα πακέτα web hosting shared και semi-dedicated για τη φιλοξενία του ηλεκτρονικού καταστήματός σας. H έκπτωση αφορά νέες συνδρομές hosting και προσφέρεται για τον πρώτο χρόνο φιλοξενίας (12 μήνες). 

 

10% έκπτωση σε όλα τα ανταλλακτικά για laptop , ανεξαρτήτως ποσού  με κωδικό κουπονιού GRECA2020.Έκπτωση 15€ σεToken Ψηφιακής Υπογραφής  με  κωδικό κουπονιού GRECAΤΟΚΕΝ και δωρεάν αποστολή.

 

Δώρο 1 έτος επιπλέον συνδρομή από την Bitdefender με την αγορά της βραβευμένης λύσης ασφαλείας Gravity Zone Business Security διάρκειας 2 ετών ! Θωρακίστε την επιχείρηση σας από τις επιθέσεις των hackers και από την κλοπή των εταιρικών σας δεδομένων. Εξασφαλίστε ολοκληρωμένη προστασία & εύκολη διαχείριση καλύπτοντας όλους τους υπολογιστές και Servers σας.

 

40% έκπτωση στις τιμές του επίσημου τιμοκαταλόγου, για αποστολές προς όλη την Ελλάδα! Η προσφορά δεν ισχύει για πιστωτικούς πελάτες – eshops και για αποστολές προς το εξωτερικό. Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα “Εκδήλωση Ενδιαφέροντος” σημειώνοντας διπλά στην επωνυμία σας τον κωδικό «Greca» και άμεσα θα παραλάβετε την οικονομική προσφορά.

 

20% έκπτωση σε όλες τις νέες συνδρομές καταστημάτων για την συμμετοχή τους στην πλατφόρμα σύγκρισης τιμών Snif.gr. Συμπληρώστε τον κωδικό GRECA20 στη φόρμα καταχώρησης νέου καταστήματος ώστε να λάβετε την έκπτωση.
Ως πιστοποιημένο από την Google CSS (Comparison Shopping Service) σας προσφέρουμε επίσης έκπτωση έως 20% στις διαφημιστικές σας καμπάνιες Shopping Ads.
*H προσφορά ισχύει αποκλειστικά για νέες εγγραφές που θα πραγματοποιηθούν μέχρι και τις 5/4/2020.